◼ Εμπειρία ◼ Ποιότητα ◼ Εξυπηρέτηση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η VIANOX δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο των Third Part Logistics και την τελευταία δεκαετία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στις Διεθνείς Μεταφορές.

Με ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και με έμπειρα στελέχη, δίνει λύσεις στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της σε Οδικές, Θαλάσσιες, Αεροπορικές μεταφορές & σε Υπηρεσίες Logistics.

Ο όμιλος «ΒΙΑΝΟΞ ΣΒΩΛΟΣ» έχει μια συνεχή παρουσία σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η επιτυχία της μακρόχρονης πορείας των εταιρειών του ομίλου βασίστηκε στην κοινή προσήλωση των ιδρυτών – μετόχων, στο αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό της, στην ποιότητα, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την ολική ικανοποίηση του πελάτη. Αποτέλεσμα αυτής της διαρκούς προσπάθειας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι να έχουν εδραιωθεί και καθιερωθεί πολύ γνωστές εταιρείες του ομίλου μας με ηγετική θέση σε διάφορους κλάδους και προϊόντα με καθολική αναγνωρισιμότητα. Η VIANOX FRANKE, SANITAS SANITAS, είναι μερικές από αυτές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας να προσφέρουμε την εμπειρία μας και τις υπηρεσίες μας με μοναδικό τρόπο, σε μια βασική προσπάθεια να γίνουμε οι βασικοί συνεργάτες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών μας.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι να αναπτυχθεί η VIANOX και να καθιερωθεί σε ηγετική εταιρεία στο χώρο των Διεθνών Μεταφορών, με απόλυτα πελατοκεντρική στρατηγική και ποιότητα στις υπηρεσίες της.

Η παρακαταθήκη του ιδρυτή της εταιρείας, αείμνηστου Αχιλλέα Σβώλου: «Όπλο για να κατακτήσεις τις πιο ψηλές κορυφές και στις επιχειρήσεις είναι η σκληρή δουλειά και, κυρίως, το μέτρο το “άριστον”». Αυτό αποτελεί και τον οδηγό σε κάθε δραστηριότητα του ομίλου..

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Vianox Μέσα από την εταιρική της κουλτούρα λειτουργεί με υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς ανάπτυξης για την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

Οι βασικές αρχές και αξίες της Vianox και του ομίλου για όλες αυτές τις δεκαετίες και μέχρι σήμερα είναι η εμπιστοσύνη η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η ομαδικότητα αλλά και η δημιουργικότητα & πρωτοπορία.

Με πλήρως ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας, βασικό της μέλημα και προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων της. Φροντίζει συνεχώς τα ήδη έμπειρα στελέχη της να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσα από στοχευμένες εκπαιδεύσεις.

Τέλος, εφαρμόζει και υιοθετεί το πρότυπο ISO 9001:2008 σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα των υπηρεσιών της στην παροχή υπηρεσιών Διαμεταφοράς.